ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΌΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ & ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΊΑ.

Κάνουμε τον σταυρό μας και κλαίμε κάθε χρόνο.


Πλήρη αναδάσωση των καμένων ζητάει το ΚΚΕ



Αποστολή με email  Προσθήκη στο Facebook


Την πλήρη αναδάσωση των καμένων περιοχών ζητά το ΚΚΕ, και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δεν προχωρά σε πράξη κήρυξης των καμένων περιοχών ως αναδασωτέων και κατάργηση όλων των δασοκτόνων νόμων των προηγούμενων κυβερνήσεων».

«Η αναστολή της έκδοσης οικοδομικών αδειών που προβλέπει το σχέδιο νόμου, δεν διασφαλίζει την άμεση και συνολική αναδάσωση όλων των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική», τονίζει το ΚΚΕ σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου από το υπουργείο Περιβάλλοντος που κατέθεσε σήμερα η υπουργός κ. Τίνα Μπιρμπίλη.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι την άποψη ότι «επιβεβαιώνεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση η ανάγκη έντασης της λαϊκής πάλης για τη συγκρότηση Ενιαίου Κρατικού Φορέα Δασικής Διαχείρισης και Προστασίας που θα αντιμετωπίσει το σύνολο των προβλημάτων (π.χ. δασικούς χάρτες, ανασυγκρότηση δασικών υπηρεσιών, διάνοιξη δασικών οδών και αντιπυρικών ζωνών) με γνώμονα το σύνολο των λαϊκών αναγκών».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ λέγοντας τη γνώμη μου.